Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Je huis verkopen zonder makelaarskosten

Je huis verkopen zonder makelaarskosten

Je huis verkopen zonder Makelaarskosten. Bloemendaal Makelaars laat de start van het derde makelaarskantoor in Hoorn niet onopgemerkt voorbij gaan. In 2017 krijgen de eerste 10 huiseigenaren die een verkoopopdracht aan Bloemendaal geven de kans om geheel zónder kosten de verkoop door deze NVM-makelaar te laten realiseren. Deze tijdelijke actie geldt uitsluitend voor regio Hoorn.  

Duizenden euro’s voordeel met een kans van 1 op 10!

Dat gaat om een voordeel van duizenden euro’s! Makelaar Jeroen Westgeest, die het kantoor van Bloemendaal aan de Muntstraat 5 in Hoorn runt, vertelt: “In de loop van maart/april nodigen we de eerste 10 opdrachtgevers gezamenlijk uit op ons kantoor voor een gezellige borrel. De notaris zal op die avond de trekking doen wié van de eerste 10 particulieren de complete verkoopkosten cadeau krijgt. Let wel; Dat gaat dus om zowel de courtage als de complete promotiekosten van een professionele fotograaf, luxe woningbrochure, funda-presentatie, video, koopakte enzovoort. Afhankelijk van de prijsklasse van het huis van onze opdrachtgever gaat het om een cadeau van maar liefst tussen € 3.500 en € 7.000 euro. En dat met een kans van 1 op 10!” Deze tijdelijke actie geldt uitsluitend voor regio Hoorn.  

Derde makelaarskantoor in hartje Hoorn geopend

Bloemendaal en Jeroen zijn geen onbekenden in de woningmarkt. De Bloemendaal Advies Groep is al zo’n 30 jaar een vertrouwd adres voor hypotheekadvies (Hypotheek House), verzekeringen en huizen verkopen én aankopen. Vanaf 1992 worden in Lelystad en later ook in Enkhuizen en omstreken honderden woningen door Bloemendaal verkocht. “We hebben dat altijd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard gedaan en met de modernste middelen” vertelt Jeroen. “Ook in Hoorn en omstreken gaan we weer voor het allerbeste resultaat voor onze opdrachtgevers”.  

vrijblijvend gesprek over de verkoopkansen

Belangstelling voor een vrijblijvend gesprek over de verkoopkansen van uw huis? Bel Bloemendaal Makelaars Hoorn: (0229) 783 000 of rechtstreeks met Jeroen Westgeest: 06 – 13 20 72 28. [button size=”medium_rd_bt” t_color=”#ffffff” b_color=”#fc1047″ b_hover_color=”#ea0e48″ radius=”5″ font_weight=”500″ url=”/contact” mt=”20″]Contact opnemen[/button]    

Gerelateerde berichten

De nieuwe WOZ beschikking komt eraan

Het is inmiddels februari, de maand dat u de nieuwe WOZ beschikking zult ontvangen. De waarde van...

Lees verder

NHG kostengrens naar € 310.000,-

Vanaf 1 januari 2020 wordt de nieuwe kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie €...

Lees verder

Let op: wel aansprakelijk voor de hypotheek maar geen eigenaar woning!

Het aangaan van een hypotheekschuld maakt iemand nog geen mede-eigenaar van een woning. Weest u...

Lees verder