Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Open huizen dag

Interesse in een nieuwe woning in Enkhuizen, Bovenkarspel, Lelystad of omgeving? Twee keer per jaar organiseert Bloemendaal makelaars & taxateurs in Enkhuizen, Bovenkarspel Lelystad samen met de landelijke partijen haar Open Huizen Dag.

Voorwaarde is dat de te koop staande woningen zich hebben opgegeven voor deze dag. Interesse in een nieuwe woning? Zoiets als open huizen dag biedt u veel kansen! Op zulke dagen kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

Direct een woning zoeken? Op Funda is dan een aparte rubriek van de te koop staande huizen die meedoen met de Open Huizen Dag (Open Huizen route). Zo kan je dan een route uitstippelen om de gewenste woningen te bekijken van binnen.

Download de openhuizendag vragenlijst (pdf) om de details van de bekeken woningen te onthouden. Bekijk ook de tips voor tijdens de Open Huizen Dag. Leuk huis gezien? Schakel ons in als aankoopmakelaar. Benut de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt in West-Friesland, Lelystad en omgeving.

vbo-logo doorzichtig

Waarom een VBO makelaar?

VBO is één van de grootste brancheorganisaties in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u Bloemendaal makelaars & taxateurs inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.

Dat Bloemendaal makelaars & taxateurs lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen. Lees meer..

Bloemendaal makelaars is aangesloten bij:

aangesloten bij - vbo
aangesloten bij - funda
aangesloten bij - vastgoedcert
aangesloten bij - NRVT register taxateur
aangesloten bij - nwwi
aangesloten bij - pyber