Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Zaterdag 1 april 2017 NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 1 april 2017 NVM Open Huizen Dag

Duizenden huizen kunnen op Zaterdag 1 april a.s. worden bezichtigd op de Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).  Dit is een uitgelezen moment voor potentiële kopers om het huis van hun dromen uit te zoeken. Voor verkopers is het daarentegen een goed moment om te zien hoe hun huis in de markt ligt. Klik hier voor onze eigen deelnemerslijst. Op de website van Funda kunt u zien welke verkopers landelijk meedoen aan de NVM Open Huizen Dag. Belangstellenden kunnen de deelnemende woningen bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. Dit is geheel vrijblijvend en er hoeft dus van tevoren geen afspraak te worden gemaakt.

Bijna 20.000 deelnemers

Aan de NVM Open Huizen Dag, die elk halfjaar plaatsvindt, doen dit keer zo’n kleine 20.000 huizen mee. Ook Funda speelt een steeds belangrijker rol hierbij. Mensen oriënteren zich via tablet en smartphone op de huizen en gaan dan met hun mobiel in de hand op pad. Op deze dag kunt u tussen 11 uur en 15 uur zonder afspraak bij deelnemende panden naar binnen gaan en bezichtigen. Een prima manier om zo laagdrempelig meerdere panden te met elkaar vergelijken. Funda heeft speciaal hiervoor een landelijke pandenlijst samengesteld welke meedoen. Zo kunt u gemakkelijk uitzoeken welke panden uw interesse hebben en waar binnen gekeken kan worden.

Hypotheek House helpt

Bloemendaal Makelaars heeft bewust gekozen om zelf geen hypotheekadvies te verstrekken. Daarom werken we samen met Hypotheek House een landelijke werkende gespecialiseerd hypotheekadvies organisatie die al meer dan 25 jaar adviezen verstrekt. En als u een leuk koophuis heeft gevonden, is het verstandig om eerst bij één van deze Hypotheek House kantoren langs te gaan en uw persoonlijke financiële situatie in kaart te brengen.  

Zie ook:

Gerelateerde berichten

De nieuwe WOZ beschikking komt eraan

Het is inmiddels februari, de maand dat u de nieuwe WOZ beschikking zult ontvangen. De waarde van...

Lees verder

NHG kostengrens naar € 310.000,-

Vanaf 1 januari 2020 wordt de nieuwe kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie €...

Lees verder

Let op: wel aansprakelijk voor de hypotheek maar geen eigenaar woning!

Het aangaan van een hypotheekschuld maakt iemand nog geen mede-eigenaar van een woning. Weest u...

Lees verder