Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Bloemendaal makelaars Bovenkarspel

De Tuin 25
1611 KR Bovenkarspel

Contact
Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 – 17:30 uur
Daarna op afspraak, ook buiten kantoortijden.

Binnen enkele weken je huis verkopen in Bovenkarspel

Bloemendaal makelaars & taxateurs, de verkopende makelaar in Bovenkarspel met persoonlijke aanpak. Daar staat u als koper of juist als verkoper altijd centraal.

Met vestigingen in Bovenkarspel, Enkhuizen en Lelystad is er altijd een collega van Bloemendaal dichtbij voor u. Door onze grote regionale kennis, persoonlijke aanpak en onze succesvolle verkoopmethode, slaagt u altijd om het beste resultaat te behalen, voor ú.

Onze makelaars staan u persoonlijk bij in het hele koop- of verkooptraject. Kom langs op onze makelaarskantoren in Bovenkarspel, Enkhuizen en Lelystad, hier heeft u een uitgebreide keuze en een groot verkoopkanaal.

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor u zorgen we ervoor dat u snel en succesvol tot het juiste resultaat komt voor uw situatie. Zullen we binnenkort kennis maken?

Ervaren makelaar met lokale marktkennis
Vestigingen in West-friesland & Lelystad
Unieke verkoopstrategie
De beste woningpresentaties
Vrijblijvend verkoopadvies
Bloemendaal makelaars & taxateurs

Een begrip in West-friesland en Lelystad

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is ooit gestart vanuit de Bloemendaal Advies Groep. Bloemendaal is bijna 30 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Wij zijn aangesloten bij:

aangesloten bij - vbo
aangesloten bij - funda
aangesloten bij - vastgoedcert
aangesloten bij - NRVT register taxateur
aangesloten bij - nwwi
aangesloten bij - pyber