Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Uw huis verkopen?

U wilt uw huis verkopen en woont in Enkhuizen of omgeving. Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren? Daarom is het goed om een VBO-verkoopmakelaar in te schakelen. Een VBO-verkoopmakelaar behartigt alleen uw belang. In een vrijblijvend gesprek voorziet wij u van goed advies en een duidelijk verkoopplan.

Om dat te realiseren is het van belang dat u de hele markt van potentiële kopers bereikt die een huis willen kopen in Enkhuizen of omgeving. Immers, hoe meer geïnteresseerden, hoe beter. Uw woning wordt ook aangemeld in de landelijke database voor woonobjecten. Hierdoor worden automatisch alle makelaars op de hoogte gesteld van uw aanbod. Uw woning wordt ook uitgebreid op funda.nl geplaatst. Funda is al jarenlang de best bezochte woningsite van Nederland.

Bloemendaal Makelaars is:

de beste prijs voor uw huis, maar óók een prettige, persoonlijke service!

vbo-logo doorzichtig

Aangesloten bij de landelijke VBO

Wij zijn lid van de VBO, één van de grootste makelaarsorganisaties van Nederland. Een VBO verkoopmakelaar behartigt alleen uw belang. Graag leggen we in een persoonlijk gesprek uit hoe wij ook voor u de beste resultaten kunnen bereiken.

Wij zijn aangesloten bij:

aangesloten bij - vbo
aangesloten bij - funda
aangesloten bij - vastgoedcert
aangesloten bij - NRVT register taxateur
aangesloten bij - nwwi
aangesloten bij - pyber