Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Goed moment voor een gratis waardebepaling.

Mogelijke verkoopplannen? Bloemendaal Makelaars biedt iedere woningeigenaar in Enkhuizen, Bovenkarspel, Gtootebroek, Andijk, Venhuizen en een gratis waardebepaling. Zo weet u gelijk wat uw woning waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag vandaag de waardebepaling nog aan.  

Gratis waardebepaling ➜

Bloemendaal is ruim 25 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Een hogere prijs is pure winst!

Wij verkopen uw woning tegen een hogere prijs. Benieuwd hoe we dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws dus voor woningbezitters. Tijd om te verkopen! We staan 6 dagen per week voor u klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

[iconbox type=”14″ icon=”imf-location-4″ i_color=”#bababa” title=”Thuis in West-Friesland” t_color=”#000000″ content_color=”#4f4f4f”]Wij zijn al jaren actief en hebben een uitstekende kennis van de huizenmarkt in de regio West-Friesland en met name Enkhuizen, Venhuizen, Andijk, Bovenkarspel., Grootebroek en Lutjebroek.[/iconbox][iconbox type=”14″ icon=”wb-certificate” i_color=”#bababa” title=”Onze voordelen” t_color=”#000000″ content_color=”#4f4f4f”]Benieuwd geraakt naar de waarde? Maak een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met onze makelaar. We maken duidelijke afspraken zonder gedoe.[/iconbox]

Over Bloemendaal makelaars & taxateurs

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is ruim 25 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Met vestigingen in Enkhuizen, Medemblik, Stede Broec, Hoorn en Lelystad is er altijd een collega dichtbij. Bent u dus op zoek naar een makelaar in de regio Enkhuizen om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar. Bij Bloemendaal makelaars & taxateurs helpen we u graag verder.

Ons kantoor in Enkhuizen: Venedie 27

Waarom nu een waardebepaling

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Enkhuizen en omstreken, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor u is dit het ideale moment om in ieder geval te weten wat je eigen huis doet in deze markt. Met een waardebepaling weet u precies waar u staat en of het een goed moment is om te verkopen. Bloemendaal makelaars & taxateurs helpt u graag verder.

[iconbox type=”14″ icon=”business-graphic12″ i_color=”#ffffff” title=”Huizenprijzen” t_color=”#ffffff” content_color=”#ffffff”]Gemiddeld zijn de huizenprijzen in de regio Enkhuizen en omgeving t.o.v. van vorig jaar 8 tot 10% gestegen en de markt trekt naar verwachting verder aan. Tijd om te verkopen dus![/iconbox][iconbox type=”14″ icon=”ma-house6″ i_color=”#ffffff” title=”Waardebepaling” t_color=”#ffffff” content_color=”#ffffff”]Een waardebepaling inclusief een verkoopadvies geeft u een goed inzicht op het gebied van over of onderwaarde van uw woning. Handige informatie dus.[/iconbox]

Wilt u ook weten wat uw woning waard is?

Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan!

Discusseer mee