Goed moment voor een gratis waardebepaling!

Mogelijke verkoopplannen? Bloemendaal Makelaars biedt iedere woningeigenaar in Hoorn en omgeving een vrijblijvend een uitgebreide waardebepaling. Zo weet U gelijk wat uw eigen huis waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag vandaag gelijk de waardebepaling aan.

 

Vrijblijvende afspraak ➜

Waardebepaling woning
Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens

Bloemendaal is ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland op het gebied van makelaardij en financiële diensten.

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is bijna 30 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis iets hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws voor woningbezitters. Ook nieuwsgierig naar uw woningwaarde? Neem contact op. We staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Over Bloemendaal makelaars & taxateurs

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Met vestigingen in Hoorn, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Lelystad is er altijd een collega van Bloemendaal dichtbij.

Bent U op zoek naar een makelaar in de regio Hoorn of wilt U juist een woning gaan aankopen? Bij Bloemendaal makelaars & taxateurs helpen wij U graag verder.

makelaar Hoorn - Bloemendaal makelaars taxateurs hoorn - medium

Ons kantoor in Hoorn: Muntstraat 5

Waarom nu een waardebepaling

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Hoorn en omstreken, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor U is dit het ideale moment om in ieder geval te weten wat Uw eigen huis doet in deze markt.

Met een waardebepaling weet u dan ook precies waar u staat en of het een goed moment is om te verkopen. Bloemendaal makelaars & taxateurs helpt u graag verder.

Wilt U weten wat uw huis waard is?

Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan!