Eigen huis verkopen? Goed moment voor een gratis waardebepaling.

Mogelijke verkoopplannen? Bloemendaal Makelaars biedt iedere woningeigenaar in Enkhuizen, Andijk, Venhuizen en Bovenkarspel een gratis waardebepaling. Zo weet je gelijk wat jouw huis waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag vandaag de waardebepaling nog aan.

 

Vrijblijvende afspraak ➜

Waardebepaling woning
Laten we beginnen met de basisgegevens
Adres te verkopen woning
Correspondentieadres

Bloemendaal is ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland op het gebied van makelaardij en financiële diensten.

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is bijna 30 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Een hogere prijs is pure winst!

Wij verkopen je huis tegen een hogere prijs. Benieuwd hoe we dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws dus voor woningbezitters. Tijd om te verkopen! We staan 6 dagen per week voor u klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Over Bloemendaal makelaars & taxateurs

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Met vestigingen in Enkhuizen, Medemblik, Stede Broec, Hoorn en Lelystad is er altijd een collega van Bloemendaal dichtbij.

Ben je dus op zoek naar een makelaar in de regio Enkhuizen om jou woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar. Bij Bloemendaal makelaars & taxateurs helpen we je graag verder.

makelaar Enkhuizen - Bloemendaal makelaars taxateurs enkhuizen - medium

Ons kantoor in Enkhuizen: Venedie 27

Waarom nu een waardebepaling

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Enkhuizen en omstreken, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor jou is dit het ideale moment om in ieder geval te weten wat je eigen huis doet in deze markt.

Met een waardebepaling weet je precies waar je staat en of het een goed moment is om te verkopen. Bloemendaal makelaars & taxateurs helpt je graag verder.

Wilt U weten wat uw huis waard is?

Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan!