Eigen huis verkopen? Ga ook voor de hoofdprijs!

Mogelijke verkoopplannen? Bloemendaal Makelaars biedt een uniek verkoopplan en realiseert de hoofdprijs voor woningen in Hoorn, Blokker, Zwaag en Berkhout. Nieuwsgierig geworden? Laten we snel kennismaken!

 

Vrijblijvende afspraak ➜

Waardebepaling woning
Laten we beginnen met de basisgegevens
Adres te verkopen woning
Correspondentieadres

Bloemendaal is ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij en financiële diensten.

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is bijna 30 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Een hogere prijs is pure winst!

Wij verkopen je huis tegen een hogere prijs. Benieuwd hoe we dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws dus voor woningbezitters. Tijd om te verkopen! We staan 6 dagen per week voor u klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Over Bloemendaal makelaars & taxateurs

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Met vestigingen in Hoorn, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Lelystad is er altijd een collega van Bloemendaal dichtbij.

Ben je dus op zoek naar een makelaar in de regio Hoorn om jou woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar. Bij Bloemendaal makelaars & taxateurs helpen we je graag verder.

makelaar Hoorn - Bloemendaal makelaars taxateurs hoorn - medium

Ons kantoor in Hoorn: Muntstraat 5

Waarom nu je huis verkopen?

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Hoorn en omstreken, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor jou is dit het ideale moment om te verkopen.

Met ons uniek verkoopplan weet je precies waar je staat en kan je veilig en zeer aantrekkelijk je woning verkopen. Bloemendaal makelaars & taxateurs helpt je graag verder.

Huis verkopen? Ontvang de hoofdprijs!

Je huis is meer waard dan je denkt!