Verkopen? Ga ook voor maximale opbrengst!

Mogelijke verkoopplannen? Bloemendaal Makelaars biedt een uniek verkoopplan en realiseert een maximale opbrengst en netto het meest onder de streep voor woningen in Enkhuizen, Andijk, Venhuizen en Bovenkarspel. Nieuwsgierig geworden? Laten we snel kennismaken!

 

Vrijblijvende afspraak ➜

Laten we beginnen met de basisgegevens
Adres te verkopen woning
Correspondentieadres

Bloemendaal is ruim 30 jaar actief in West-Friesland en Flevoland.

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is bijna 30 jaar een begrip in West-Friesland en Lelystad op het gebied van de financiële dienstverlening.

Een hogere prijs is pure winst!

Wij verkopen je huis tegen een hogere prijs. Benieuwd hoe we dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws dus voor woningbezitters. Tijd om te verkopen! We staan 6 dagen per week voor u klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Over Bloemendaal makelaars & taxateurs

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs is onderdeel van de Bloemendaal Adviesgroep. Bloemendaal is ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland in de financiële dienstverlening. Met vestigingen in Enkhuizen, Medemblik, Stede Broec, Hoorn en Lelystad is er altijd een collega van Bloemendaal dichtbij. Ben je dus op zoek naar een verkoopmakelaar in de regio Enkhuizen of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een aankoopmakelaar. Bloemendaal makelaars & taxateurs helpt je graag verder.

makelaar enkhuizen - bloemendaal makelaars enkhuizen venedie 27

Ons kantoor in Enkhuizen: Venedie 27

Waarom nu je huis verkopen?

De huizenmarkt in Nederland, en ook in Enkhuizen en omstreken, is het laatste jaar weer flink op stoom gekomen. Huizen worden weer duurder en zelfs sneller verkocht dan voor de crisis. Voor jou is dit het ideale moment om te verkopen. Met ons uniek verkoopplan weet je precies waar je staat en kan je veilig en zeer aantrekkelijk je woning verkopen. Bloemendaal makelaars & taxateurs helpt je graag verder.

Huis verkopen? Ontvang de hoofdprijs!

Je huis is meer waard dan je denkt!